Jump to content

florin^gold

Fondator
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About florin^gold

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/10/1995

Contacte

 • Steam
  Privat
 • Facebook
  Privat
 • Skype
  Privat
 • Discord
  Privat
 • Instagram
  Privat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fotbal Tenis
 1. florin^gold

  qBittorrent

  Version 4.2.5

  0 downloads

  Descriere: qBittorrent este un client cross-platform pentru protocolul BitTorrent, care este lansat sub GNU GPL, versiunea 2. qBittorrent își propune să fie o alternativă gratuită și open-source pentru clienții populari, cum ar fi μTorrent. qBittorrent este scris în C++, astfel este o aplicație nativă. Acesta utilizează Boost, Qt Toolkit (versiunea 4 sau 5), și libtorrent-rasterbar (pentru torrent back-end). Motorul său de căutare opțional este scris în Python, astfel încât sistemele fără o implementare Python instalat nu poate folosi asta.

  Free

 2. florin^gold

  µTorrent

  Version 3.5.5.45660

  0 downloads

  Descriere: µTorrent este un client BitTorrent de tip freeware, cu sursă închisă. Litera "µ" din numele programului face referire la simbolul din Sistemul Interrnațional ce desemnează prefixul micro- (o milionime) și se referă la utilizarea minimă de memorie RAM. Programul este conceput pentru calculatoare cu resurse limitate, dar oferă mai multe funcții decât alți clienți BitTorrent, precum Vuze sau BitComet. µTorrent este disponibil pentru sitemele de operare Microsoft Windows, Mac OS X, Linux și Android. Există un µTorrent Server disponibil pe Linux. Toate versiunile sunt scrise în C++.

  Free

 3. florin^gold

  WinZip

  Version 23.0.13431

  0 downloads

  WinZip este un arhivator shareware pentru Windows, OS X, iOS și Android, dezvoltat de WinZip Computing (fosta Nico Mak Computing). Implicit, WinZip creează arhive în formatul de fișiere Zip, dar poate suporta la diferite nivele și alte formate de arhive.

  Free

 4. florin^gold

  7-Zip

  Version 19.0.0

  1 download

  7-Zip este un arhivator liber open source, creat în 1999 de Igor Pavlov. 7-Zip operează cu formatul de archivă 7z, dar poate citi și scrie într-o serie de alte formate. Programul poate fi folosit din linie de comandă, din interfața grafică, sau prin meniul contextual. Este disponibilă și o versiune multiplatformă a utilitarei de linie de comandă, p7zip. 7-Zip este un software open source, majoritatea codului său sursă fiind sub licența GNU LGPL.

  Free

 5. florin^gold

  WinRAR

  Version 5.90

  0 downloads

  Descriere: WinRAR este un arhivator și utilitar de compresie a datelor shareware dezvoltat de Eugene Roshal și distribuit de Alexander Roshal, lansat în toamna anului 1993. Programul poate crea arhive în formatul ZIP sau RAR, proprietatea dezvoltatorului său, și poate dezarhiva fișiere din multe alte formate. WinRAR rulează pe Microsoft Windows în modul GUI, dar există și versiuni de linie de comandă, numite "RAR", pentru Mac OS X, Linux, FreeBSD, modul consolă Windows și MS - DOS. De la versiunea 5, un nou format de arhivă, RAR5, este susținut, incompatibil cu cel anterior, dar, de asemenea, folosind extensia .RAR. Odată cu introducerea RAR5, formatul vechi este menționat ca RAR4. Noua versiune poate deschide și crea arhive RAR4, dar versiunile mai vechi nu suportă arhive RAR5. Software-ul este distribuit ca shareware și oricine îl poate folosi gratuit într-o perioadă de testare de 40 de zile. După această perioadă, licența software necesită achiziționarea unei licențe. Utilizarea software-ului după perioada de testare fără a cumpăra un permis este posibilă (se va afișa un avertisment).

  Free

 6. florin^gold

  Discord

  Version 0.0.306

  0 downloads

  Discord este o aplicație gratuită creată pentru comunitățile de jocuri video. Platforma este disponibilă pe Windows, macOS, Android, iOS, Linux și în navigatoarele web. În data de Mai 2018 existau 130 de milioane de utilizatori unici înregistrați în aplicație.

  Free

 7. florin^gold

  TeamSpeak

  Version 3.5.3

  0 downloads

  Descriere: TeamSpeak este aplicabil în privința aplicației de voce prin Internet (VoIP) pentru comunicare audio între utilizatori și un canal de chat, la fel ca un apel de conferință telefonică. Utilizatorii utilizați de obicei pentru căuni cu un microfon. Software-ul clientului se conectează la un server TeamSpeak de alegere pentru clienți, care poate fi folosit pentru îngrijirea în canalul de chat. Publică țară pentru echipă Spune acest jucător, îngrijirea pot software-ul pentru a comunica cu alți jucători pentru aceleași echipe pentru un joc multiplayer. Comunicarea prin voce oferă un avantaj competitiv, permițând jucătorilor să fie țină mâna pe controale.

  Free

 8. florin^gold

  Skype

  Version 8.60.0.76

  0 downloads

  Descriere: Skype este un software gratuit, ce permite utilizatorilor să efectueze convorbiri telefonice cu video prin Internet, utilizând tehnici din familia Voice over IP (VoIP). Apelurile spre alți utilizatori Skype sunt gratuite, indiferent de orașele și țările de unde se vorbește, în vreme ce apelurile la telefoanele obișnuite analogice din rețeaua clasică (fixă) sunt de obicei contra cost. Calitatea acustică și video a convorbirii este de obicei foarte bună. Funcționalități adiționale gratuite: telefonie video, mesagerie instant, transfer de fișiere, conferințe telefonice și conferințe video. În septembrie 2011 Skype avea 929 de milioane de utilizatori.

  Free

 9. Version 77.0.1

  0 downloads

  Descriere: Mozilla Firefox este un navigator web gratuit dezvoltat de Mozilla Foundation. Firefox este al doilea navigator ca număr de utilizatori, după Google Chrome de la Google, fiind folosit de aproximativ 28.9 % (în luna iunie 2013) din toți utilizatorii Internetului de pe glob. Este foarte configurabil, se pot adăuga multe extensii făcute de dezvoltatori independenți, gama de extensii este deja foarte largă, fiind disponibile peste 8.000 de extensii de cele mai diverse facturi, Printre cele mai populare extensii se numără NoScript (oprește rularea scripturilor dăunătoare), FoxyTunes (controlează media player-ele), StumbleUpon (descoperire de site-uri) și DownThemAll!

  Free

 10. Version 1.9.80

  0 downloads

  Brave este un browser web gratuit și deschis, dezvoltat de Brave Software, Inc., bazat pe browserul web Chromium. Browserul blochează reclame și trackere de site-uri web. Compania și-a propus adoptarea unui model de business pay-to-surf într-o versiune viitoare a browserului.

  Free

 11. Version 83.0.4103.106

  0 downloads

  Descriere: Google Chrome este un navigator web de tip open source dezvoltat de compania Google. Este cel mai utilizat browser la momentul actual, având o cotă de piață de 52.1 % din totalul utilizatorilor de internet. Numele navigatorului este derivat de la interfața grafică. Chromium este numele proiectului de sursă liberă, iar Chrome numele produsului care a apărut sub licența BSD. Prima versiune pentru sistemele de operare Microsoft Windows a apărut pe 2 septembrie 2008 în 43 de limbi. Versiunile pentru sistemele de operare Mac OS X și Linux sunt în stadiu alpha.

  Free

 12. florin^gold

  Opera

  Version 68.0.3618.165

  0 downloads

  Descriere: Opera este dezvoltat de Opera Software în Oslo, Norvegia. La baza acestui browser se află motorul de afișare numit Presto, care a fost licențiat de parteneri de afaceri precum Adobe și a fost integrat în Adobe Creative Suite. Opera este al cincilea browser ca număr de utilizatori, cu cotă de piață de 1.7 % din totalul utilizatorilor de internet conform W3Schools. Browser-ul Opera este liderul mondial pe telefoane mobile, smartphone-uri și pe PDA-uri, deoarece folosește tehnologia proprie Small Screen Rendering. Opera este folosit și pe platforme iTV. Opera poate fi controlat prin voce (browser multi-modal), fiind rezultatul unui parteneriat cu

  Free

 13. Version 1.0.0

  0 downloads

  Descriere: - Aplicatie facuta de mine in 2012 ce are ca simplu scop crearea pluginului amx_who, cel ce permite afisarea unei informatii in momentul in care cineva scrie amx_who in consola serverului prin care informeaza care-s 'maresalii' / 'detinatorii' etc... Pe scurt, te ajuta sa-l generezi din 2-3 clickuri fara prea multa bataie de cap. > Aplicatia originala poate fi regasita aici: https://forum.krond.org/files/file/57-krond-amx-who-plugin-generator/ Instructiuni de Utilizare Descarcati software-ul folosind comanda Download de mai sus afisata. Dezarhivati arhiva oriunde, rulati fisierul setup.exe din interiorul acesteia si urmati pasii aferenti... La final vi se va da disponibil un buton "Run AmxWho Generator" click pe el. (Daca aveti Windows 7 va intreba daca acceptati ca acest fisier sa faca schimbari in pc-ul dvs (UAC) apasati Yes/Da) Mai jos aveti un exemplu cum sa generati un amx_who

  Free

 14. Version 1.0.0

  0 downloads

  Pentru dezvoltarea categoriei LOL & Derivate am creat si o aplicatie pentru cei responsabili ce permit sa genereze anumite pictograme pentru participantii la joc." Instrucțiuni: Arhiva se instaleaza oriunde doriți; Vă duceți la arhiva LOLindungi.zip, aflată în locul în care ați setat să fie instalată arhiva; O dezarhivați (de preferabil pe Desktop); Urmăriți exact tutorialul video de mai sus pentru alte informații;

  Free

 15. Version 1.3.6

  0 downloads

  Descriere: Cu acest program puteti exporta si importa diferite modele din counter-strike 1.6 pentru a le putea edita, dispune de-o functie 3D in care puteti sa analizati modelele implementate. Este un program destul de complex si usor de folosit.

  Free

×
×
 • Create New...