Jump to content
Sign in to follow this  
florin^gold

[Model] Cerere si Informatii

Recommended Posts

Model de postare/informatii

  • Titlul trebuie sa fie cat mai aproape de problema voastra. De exemplu, daca aveti probleme cu photoshopul si va da crash cand incercati sa utilizati functia 3D, nu puneti titlul HELP, Ajutor, Sa ma ajute cineva, Intrebare etc...puneti un titlu sugestiv, cum ar fi Crash Photoshop 3D, Photoshop 3D crash, PS 3D crash etc.
  • In continut trebuie sa ne explicati cat mai bine problema voastra si sa ne oferiti cat mai multe informatii utile. De exemplu: "Salut, as dori sa aflu si eu cum a fost realizat efectul de lumina din spatele textului X si ce stock sa utilizat." Nu mai veniti cu texte de genul: "Cum a fost facut efectul din spatele textului?" Iar in lucrarea respectiva sunt 2 texte si 20 efecte.
  • De altfel va rugam sa postati si cate un screenshot cu eroarea ce va apare, sau cu poza din care doriti sa aflati aumite efecte. Exemplu: "Salut, am incercat sa fac o forma cu pen tool si mi-a dat eroare. Ma poate ajuta cineva?". Asa nu este corect. Corect ar fi asa: "Salut, am incercat sa fac o forma cu pen tool si mi-a dat eroare. Aveti un screenshot cu eroarea mai jos. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc."

 

 

Model

Continut:

Poze:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...