Jump to content
Sign in to follow this  
florin^gold

Regulament Hitman Agency

Recommended Posts

Ce este si cu ce ocupa Hitman Agency?
 - Hitman Agency este cea mai mare Agenție de asasini. Ea se ocupă cu rezolvarea contractelor într-un mod cât mai silențios și cât mai rapid.
 
Reguli generale
- membrii factiunii trebuie să respecte regulamentul general al serverului. incălcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe lângă sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, în functie de situație. 

Quote

exemple:
       - spam-ul pe chatul /f este sanctionat in functie de gravitate, cu amendă, AV sau FW.
       - pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucători, membrii riscă FW sau uninvite.
       - pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii riscă avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
       - injuriile si jignirile grave se sanctionează cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
       - jignirile ușoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, în functie de gravitate.
       - limbajul vulgar asupra liderului/coliderului si a membrilor se sanctionează aspru, în functie de decizia luată de lider.

- trebuie să respectati liderul & subliderul si să faceti ce vi se spune, în caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch-ul (DM) aiurea este sancționat cu FW sau uninvite, în functie de gravitate si de abateri.
- DM-ul în masă (cu sniper) va fi sancționat de admini cu 100FP si ban câteva zile.
- Liderul trebuie să ia decizia cea mai corectă in funcție de situație.
 
Reguli activitate

- membrii de rank 1 ce nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite cu FP, indiferent de motivul pentru care nu si-au terminat raportul de activitate.
- Membrii de rank 2+ vor primi un avertisment la primul raport de activitate incomplet, dar vor trebui sa recupereze punctele de activitate in urmatorul raport.
- Avertismentele expira automat dupa 20 zile. Playerii ce au un avertisment si nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite fara FP.
- Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri.

Skinuri
- membrii facțiunii sunt obligați să poarte skin-urile specificate în topicul cu 'skin-uri' din forumul factiunii.
- daca un membru e atenționat ca are un skin greșit si nu dorește să îl schimbe, acesta va fi sancționat cu FW.
- doar fetele pot folosi skin-ul de fata al facțiunii.
 
Reclamații facțiuni
- liderul poate respinge reclamațiile care nu respectă modelul sau conțin jigniri, dar playerul care a facut reclamația are dreptul să o refacă. reclamațiile ce conțin jigniri vor fi sancționate cu suspend 1-7 zile pe panel de către admini.
- subliderul unei facțiuni are dreptul de a răspunde la reclamații, cu acordul liderul, dar in căzul unor greșeli în reclamații, liderul va fi sancționat, nu subliderul.
 
Comenzile factiunii

Quote

- /f - Este chatul facțiunii.
- /contracts - Vezi toate contractele existente.
- /mycontract - Vezi detalii despre contractul tău.
- /gethit - Iți dă posibilitatea de a lua un contract pe numele tău.
- /order 1 / 2 - Iți dă posibilitatea de a lua arme din interiorul HQ-ului.
- /undercover - Nimeni nu iți poate vedea numele.
- /cancelhit - Scoate contractul unui membru.
- /heal - Iți umple punctele de viață. Poate fii folosit doar în interiorul HQ-ului.
- /find [iD] - Iti da posibilitatea de a urmări un player prin checkpoint. (Dacă doriți să scăpați de checkpoint tastați comanda /killcheckpoint).
 *Orice membru Hitman Agency poate folosi această comandă indiferent de Job-ul pe care îl deține.

Alte reguli
- pentru fiecare contract efectuat sunteți obligați sa faceți screenshot, ca în cazul unei eventuale plângeri să nu fiți considerați DM-iști și sancționați ca atare.
- este interzis să rămâneți AFK cu /undercover ON mai mult timp (cel mult 30 secunde). Cei ce vor fii prinși, vor fii sancționați cu Faction Warn.
- cine își descoperă identitatea când este /undercover ON este pedepsit cu Faction Warn. Aveti obligatia de a avea /turn off atunci cand rezolvati contracte.
- membrii care sunt prinși în HQ PoliceDepartment cu /undercover ON sunt pedepsiți cu Faction Warn.
- nu aveți voie să țineți un contract dacă sunteți la Jail sau AFK. Abaterea de la această regula se pedepsește cu amendă.
- armele din factiune se vor folosi doar la contracte daca un membru mai este prins ca executa playeri cu armele de la factiune si in joaca poate fi sanctionat cu FW/Uninvite in functie de abuz.
- atunci când închizi telefonul (/turn off) sau îți ascunzi identitatea (/undercover) pentru a rezolva un contract trebuie să te asiguri că nu mai este nimeni pe lângă tine. De preferat este să activezi /undercover în HQ, în momentul în care ești în elicopter (în aer), sau în locuri nepopulate, pentru a fi sigur că nu îți vede nimeni identitatea. Abaterea de la această regulă poate fi sancționată cu Faction Warn.
- membrii Hitman Agency au voie sa detina orice job inclusiv cele ilegale(Arms Dealer, Drug Dealer) dar si droguri/materiale.
- comanda /undercover este folosită doar în timpul efectuării unui contract. Nu aveți voie să abuzați de /undercover, veți fii sanctionati cu FW.
- aveți voie să pătrundeți forțat in HQ-urile facțiunilor, doar atunci când victima se află înăuntru și este AFK. Atunci când intrați forțat in HQ-uri trebuie să vă asigurați că nu veți fii văzuți de nimeni. Dacă nu sunteți siguri că victima este AFK sau că nimeni nu este în jur, așteptați până ce victima părăsește HQ-ul sau dati /cancelhit. Cei care intră abuziv în HQ-uri vor fii sancționați cu Faction Warn.
- cine nu are /undercover ON în timpul efectuării unui contract este pedepsit cu Faction Warn.
- dacă în timp ce voi efectuați un contract, Poliția vă somează să vă predați, sunteți obligați să scoateți /undercover, să vă predați și să renunțați la contract [/cancelhit]. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
- in cazul in care playerul este somat si scoate (/undercover) in loc public, in caz de post el este obligat sa prezinte dovada la /mycontract si dovada ca a fost somat, in caz contrar primeste Faction Warn.
- In cazul in care un membru Hitman Agency are reclamatie deoarece a fost surprins rezolvand un contract, el este nevoit sa posteze dovada la /mycontract sau dovada cum ca a rezolvat / anulat contractul respectiv.
- nu aveți voie să vă anunțați victima că are contract. Deasemenea, nu aveti  voie sa dati detalii despre contractul vostru unui jucator, doar membrilor din factiune(daca este necesar). Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn până la demiterea din Agenție.
- În cazul în care victima este în Jail, asteptați până ce iese sau în caz că este AFK da-ti /cancelhit. Nu aveți voie să efectuați contracte in Jail. Abaterea de la această regula se pedepsește cu Faction Warn.
- În cazul în care victima se află la event, așteptați până ce iese din încapere sau puteti folosi /cancelhit. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
- nu aveți voie să rezolvați contractele de la sol, decât în situațiile în care victima este într-o zonă fără clădiri, astfel încât să vă determine să rezolvați contractul de la sol. (situații foarte puține) Contractele se rezolvă doar cu elicoptere de tip sparrow/maverick pentru a fi cât mai silențioși, iar victima și ceilalți playeri să nu vă vadă. 
- dacă un asasin întampina probleme in rezolvarea unui contract( ținta se află în locuri aglomerate; ținta se află într-o contiuna mișcare, etc.) îi poate cere ajutorul altui coleg asasin pentru a-l ademeni într-un loc mai  retras sau pentru a-l face să stea pe loc. Dar toate aceste lucruri trebuie să se intample FOARTE RAR SI FOARTE DISCRET FARA CA TINTA SA AFLE CA ARE CONTRACT. Asasinul care oferă ajutor ii poate da /sms victimei sub diferite pretexte pentru a o face să se oprească sau poate merge la tinta pentru a o putea chema într-un loc mai retras. Se poate folosi orice metodă DISCRETA de catre asasin pentru a putea ajuta la rezolvarea contractului.
- dacă un asasin este descoperit de către tinta in momentul în care încearcă să rezolve contractul pe ea, el este obligat sa renunte la contractul actual folosind /cancelhit pentru a evita posibile sanctiuni. Membrul este obligat sa faca dovada cum ca a anulat / rezolvat contractul respectiv.
- daca asasinul are martori oculari in momentul in care rezolva un contract(exeptie facand politistii, daca vine un politist la voi in momentul efectuarii contractului trebuie sa va predati) sau un anumit jucator il deranjeaza facand DM pe el, injurandu-l, etc., el are tot dreptul sa il/ii asasineze pe respectivul/respectivii cat mai repede cu orice tip de arma apoi sa dispara de la locul crimei imediat.
- refuzarea plăților amenzilor se va sanctiona cu FW.
- rezolvarea  contractelor sub limita permisa se pedepseste cu Faction Warn.
- armele (Sniper/cuțit/Silenced Pistol) se pot folosi in urmatoarele situatii: 
Sniper - Este folosit de la distanțe mari pentru ca victima să nu vă vadă. Nu aveți voie să ucideti victima de la distante mici cu Sniper.
Cuțit - Aveți voie să îl folosiți doar în interiorul unei INCAPERI (HQ/casă). Trebuie să vă asigurați că toți jucătorii inclusiv tinta sunt AFK inainte să rezolvați contractul.Nu se fac contracte cu knife afară.
Silenced Pistol - Folosit doar pentru antrenamente.
  
Situații non-silent
Hitman Agency este singura facțiune a serverului care acționează într-un mod silențios, fără ca victimele să afle de cine au fost ucise, tocmai de aceea fiecare greșeală este considerată non-silent și sancționată!

Quote

elor de la sol cu motoare sau mașini. Contractele de la sol sunt considerate non-silent deoarece șansele sunt foarte mari să fiți văzuți de alți playeri sau chiar descoperiți prin comanda /find. Chiar și în cazul în care nu sunteți descoperiți, este non-silent să vă vadă playerii skinul în momentul rezolvării contractelor.
* Uciderea unei victime cu knife într-o încăpere, fără ca aceasta să fie afk, respectiv să apară clepsidra. http://i.imgur.com/mI4LUwH.png
* Rezolvarea unui contract cu knife fără ca victima să se afle într-o încăpere.
* Uciderea unei victime cu martori. (În print se observă cum 2 playeri vorbesc pe chat în locul în care se află victima). http://i.imgur.com/UfbkEGa.png
* Scoaterea accesoriilor (hat / glasses) în momentul rezolvării contractelor. (Accesoriile trebuie scoase înainte de a pleca în rezolvarea contractelor.)
* Folosirea comenzii /me în momentul rezolvării unui contract.
* Cererea playerilor de pe /c, /wt, sau alte chaturi, pentru a vorbi cu victima pe care ai contract să iasă din biz/casă/hq, etc http://i.imgur.com/F1eKw6G.png
* Uciderea inutilă a altor playeri în încercarea de a ucide victima pe care este pus un contract.
* Activarea /undercover și închiderea telefonului (/turn off) în momentul rezolvării contractului. (Comenzile /undercover si /turn off trebuie tastate în HQ-ul facțiunii, înainte de a pleca în rezolvarea contractelor).
* Rezolvarea contractelor cu martori. (Nu aveți voie să rezolvați contracte cu cineva lângă voi în heli. Dacă un player reușește să intre forțat în heli cu g, foloșiți comanda /eject id).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...